yokyanalakasivar Dördüncü ay atağı dörde girerken mi dört tamamlanınca mı oluyor ve ne kadar sürüyor 🥹
cihanm yokyanalakasivar Bende merak ediyorum 3 ay 24 günlük bebeğim birkaç gündür huysuzdu bugün sanki biraz iyi atak o kadar kısa sürmez galiba
kirmizibalikbeachte yokyanalakasivar 3 ay 20 günlükken falan başladı ondan sonrada hayır etmedik zaten 😂
Kartanesi26_ yokyanalakasivar benim de 4 aylık bebeğim atak belirtileri neler sizde? Bizde salya diş yerleri galiba bir de acayip iştahsız az önce post açtım resmen beslenmiyor çocuk 😭
sedefgl tahin delirceeeem . 4 ay 21 günlük İyi kötü bir uyku düzeni vardi şimdi hiç bişey kalmadı. Dün gece 1 saat 10 dk kesintisiz ayağımda salladım. Topuklarım kızardı. Uyudu 1. 5 saat sonra uyandı gece 1 e kadar. Ne zaman bitecek. Dogru dürüst emmiyorda
yokyanalakasivar Kartanesi26_ çocuğum aşırı derecede huzursuz birden ağlıyor gündüz uykuları kesintili sadece kucakta duruyor hatta kucaktayken bile ağlıyor duygusal olarak da karmaşık bir ağlıyor Bir gülüyor biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz 😄 bir anda perişan olduğum için bunun atak olduğunu düşünüyorum
Kartanesi26_ yokyanalakasivar benimkinde duygu değişimi hep vardı bir ağlar hemen güler zaten onu ataktan saymıyorum ben 😆yemesi ve huzursuzluğu beni bitirdi yaaa
Kartanesi26_ yokyanalakasivar benim kız doğuştan ataklı gelmiş 😄 hepsi mevcut ekstra yememe geldi o da zaten benim imtihanım resmen doğdu doğalı 🤦🏻♀️
baharelizz yokyanalakasivar benim kızım 3 ay 15 günlükken atağa girmeye başladı huzursuz salyaları arttı kucaktan inmek istemiyor mamayı yemiyor ağlıyor gerçekten napcağımı şaşırdım ne zaman geçecek bu ataklar artık diye yırtınıvericem😂😂😂😂