Prensannesi08 Kızlar oğlum 7 aylık ateşi çıktı doktora getirdim zorla düşürüldü eve yolladılar şuan uyuyor ama ben uyumaya korkuyorum halbuki çok yorgunum uykum var benim korkum şu ateşi çıktığında uyanır mı uyanmaz mı ne yapmam gerekiyor ilaç verdim ama her an çıkcak gibi
Clover Prensannesi08 saat kurun ya da esinizle nobetlese basında durun. Allah korusun. Cok giydirmeyin.bir anda terleyebilir dikkatli olun
Kaganpasa20 Prensannesi08 allah şifa versin insallah ben de yeni anneyim ateş olayindan Çok korkuyorum
Servet Prensannesi08 allah şifa versin benimde oğlum öksürüyor korkuyorum her an ateşi çıkacak diye daha bir aylıgız :(
Prensannesi08 Clover hiç giydirmiyorum bi zıbın ve bezi var üzerinde ince bi örtü örttüm uyuyor kaç saattir ne mama ne de su içiremiyorum uyumak istiyor hep ve beni istiyor yanında
Prensannesi08 Clover bi ara ateşi çıktı gibi oldu ılık suya pamuk yaptım koydum heryerine alnına da koyulu bıraktım pamuğu iyi çok şükür daha çıkmadı az önce de calpoll verdim teşekkür ederim sorduğun için canım benim 😘 sen neden uyumadın bebiş mi uyandı 😊
Clover Prensannesi08 ben yurtdisindayim saat farki var 3 saat kadar. Bebisinin iyi olmasina sevindim. Rabbim daha buyuk belalardn korusun. Ben boyle durumlarda koru birsey atlattigimda hep birine bir sadaka veririm. Bebisinin basinin gozunun ustune sen de biseyler ver...cok sevindim
Prensannesi08 Servet çok küçükmüş Allah yardımcın olsun canım benim dualarım sizinle inşallah sağlığına kavuşur bebişlerimiz
Meryemozen Allah tüm bebişleri hastalıktan kaza beladan korusun geçmiş olsun inşallah ateşi bi daha çıkmaz 🙏🏻
Prensannesi08 Clover ben de hep veriyorum canım sadaka hayat kurtarıyor bence ben vadettim zaten iyileşirse atlatırsak birini sevindiricem diye 😊