umaytoom 8 aylıkken ek gıda reddi yaşayan oldu mu Her şeyi yiyen çocuk hiç bir şey yemiyor tadina bakiyor o kadar ağzını açmıyor diliyle itiyor ne oldu böyle anlamadım birden 😞😞 Yogurt yiyor sadece
momas umaytoom 8. Ayda diş çıkıyordu bizim 10 gün yemek vermeyi kestim sadece kahvaltı veriyordum bir demiyordu diş çıkınca rahatladı
suhedaaaaa umaytoom Dişleri kızışıyordur ondan soğuk şeyler arıyordur. Benim oğlumda zor yiyor. Yumurtayı bile dolapta soğutup yedirdim. Soğuk şeyler istiyor sürekli.
bianneo umaytoom hala bile olur arada yemez 1 hafta falan sürer şu ara az yiyor mesela sıcaklara veriyorum üstüne gitmiyorum.
leylannpembemontu Yoğurdu kalorili hale getirin kuruyemiş rendesi muz bisküvi meyve gibi şeyler ekleyin en azından bide yemeyen çocuk yemiyor maalesef ama eğer diş dönemindeyse 1 hafta kadar sürüyor red sonra düzeliyor
umaytoom leylannpembemontu iştahlı her şeyi yiyen bir bebekti şimdi yaptıklarımdan iki uç kaşık zor yediriyorum
umaytoom bianneo eline veriyorum biseyler onla da oyun oynuyor yere atıyor yemiyor yani kendi yese ona da razıyım oynamak istiyor 😒