seval61 Misafirlerimiz gelecek çayın yanına koymak için pratik buzluğa biseyler koymak istiyoruz ne koyabiliriz Mozaik pasta Kurabiye Pogaca Borek Aklimiza geldi fikir verecek.olan varmi baska
crazywomen seval61 Elmalı rulo kekim hep vardır buzluğumda ve yaprak sarmam acil kalabalık durum da bu menü yanına en hızlı salata çıkartırım yeterli olur
canan6668 seval61 Sarma ve tuzlu kurabiye kurabiye olarak tatlı kurabiye sanırım tuzlu kurabiye de deneyin çok güzel
Maviii2 seval61 ben bunlara ek burma baklava yapıp buzluğa koyuyorum misafirim gelince de kişi sayısına göre çıkarıp şerbetliyorum aşırı pratik oluyor bide içli köftem mutlaka olur mümkünse böreklerim iki üç farklı iç harcıyla yaparım
YumukluSucurtaa seval61 aslında biseyde kalmamış yanina makarna patates salatası gibi şeyler olabilir illa buzluk olsun derseniz sarma olabilir mozaik pasta yerine kedi dili pastada kolay
crazywomen YumukluSucurtaa buzlanma işlemi olduktan sonra 6 ay hiç birşey olmaz yeter ki kekiniz soğuk ve hava almayacak şekilde paketleyip buzluğa atın.Buzluktan çıkarınca oda ısısında kendisi çözülsün ısılı bir işlem yapmayın.İlk gün ki gibi taze miss gibi oluyor
reri seval61 midye böreği ve poğaça sürekli buzluğumda olur. Misafir gelirse yanına salata ve tatlı yapıyorum. İşimi çok kolaylaştırıyor
parla__ Sigara böreği gibi Patlıcan biberkozleme ,fırıncılar kozluyor ,ikisini karıştırıp üstüne mısır filan güzel olabiliyor yada yogurtlanir İçli köfte Sarma Mantı