esmaugurrr Merhabalar cumartesi günü doğum yaptım.Bebeğimin gözünde şaşılık var geçici bir durum mu böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?
aysebb esmaugurrr Evet ilk aylar olabiliyor geçiyor ardından göz kayması daha doğrusu. Bizdede öyleydi zamanla düzeldi
bad28 esmaugurrr normalmiş. Hatta 2. Ayda hala devam ediyordu tedirgin oldum. Göz doktoruna gittik. 3. Aya kadar normal olduğunu daha sonra devam ederse tekrar gitmem gerektiğini söyledi ama düzeldi çok şükür
dunnobeck esmaugurrr Benim bebeğim de 34 günlük oldu, ara ara şaşı gibi bakıyor. Ben de korkmuştum ama araştırınca ilk aylarda olabiliyormuş
esmaugurrr bad28 ya evet bende tedirgin oldum baş çevreside büyük olunca insan biraz korkuyor teşekkür ederim
berkuss dunnobeck merhaba gecti mi bebeginizde ki gozdek sasilik benim bebegimde 23 gunluk aara ara gozlerini iceri dogru kaydiriyor
ebrulim0 Yeni doğanda normal bizim üç aya kadar devam etti sonra kendiliğinden düzeldi göz kasları geliştiği için normalmiş
berkuss ebrulim0 ay cok tesekkur ederim yanit icin insallah benimkide duzelir hergun yapiyor muydu peki
berkuss dunnobeck kacinci ayda duzeldi acaba cok teskekur ederim yanitiniz icin benim bebegimde 23 gunlukte iki gozunu burnuna dogru kaydiriyor dunden beri hi kac defa yapti endiselendim