Sedefino İyi günler anneler sivrisinek kene kovucu hangisini kullanıyorsunuz? Beesafe markasını kullanan var mı aranızda kenelerden malum psikolojimiz bozuldu
livanurvealpinannesi61 Sedefino 2 yaş altı the prouvee reponses organics ve Nurse harways. 2 yaş ve üzeri ıncıa sıveno.
gulefsan1 agitmoms ben de siveno aldım ama bebeğim 2 aylık. Üzerinde 2 yaş uyarısı var. Pikniğe denize vs gitmek istiyoruz keneden sinekten korkuyorum. Kullanan var mı küçük bebeğine. Bu postun altında cevap bekliyim ben de ☺️
babyisleeping gulefsan1 siveno kullanılmıyor bebeklerde normalde ama ben zorunlu bir durumda kullandım 4 aylık bebeğimde alerji vs yapmadı yan etkisi olmadı. Ama incia yenidoğandan itibaren kullanılıyor bende incia ile devam ediyorum sivenoyu kendim kullanıyorum
livanurvealpinannesi61 babyisleeping ıncıa 2 yaş altı kullanılmaz doktorlar ve firma kullanılmaz diyor
babyisleeping livanurvealpinannesi61 incianın 2 tane koruyucu losyonu var 1 tanesi yenidoğandan itibaren diğeri 2 yaş sonrası lütfen araştırın ondan sonra kesin yargılı bir şekilde konuşun. Yenidoğandan itibaren kullanılan ürünün görselini ekliyorum.
livanurvealpinannesi61 babyisleeping limon ve okaliptüs yağı 2 yaş altı için uygun değildir. Sizde biraz araştırın lütfen.