cihanm Kızlar kehribar kolye kullanan var mı Kaç aylıkken kullanabiliriz uyurken çıkarmamız mi gerekiyor
dilekerem28 cihanm 3. Ayına girdiğinden beri kullanıyoruz şuan 9 aylık uyurken felan çıkarmadık hiç bir problem olmadı
badesmommy cihanm 5 aylıkken taktım daha da hiç çıkarmadım diş döneminde salyasız ve aşırı huzursuz olmadan atlattı
cihanm Benim bebişim de 3 ay 24 günlük takmaya başlayayım bende o zaman Ama uyurken Korkuyorum biraz ya 😓
cnhavva cihanm bogulma riskine karsi boncuklarin arasi dugumlu olmali ilk zamanlar ayak bilegine takarak da kullaniliyo biz iki ayligiz bende henuz kullanmadim ama bakmistim bi ara
mamylatte cihanm ben kullanıyorum 3 aylıkken uyurken çıkarmanıza gerek yok diyorlar hep ama ben çıkarıyorum yine de
defneduruu cihanm 7 aylıkken takmaya başlıcam ablasına da 7 aylıkken takmıştım çıkarmadım arada suya koyup enerjisini yeniletiyorm korkuyorsanız takmaya bileklik şeklinde olanları ayak bileğine taka bilirsiniz
cnhavva defneduruu dogal taslari dolunay geceleri ay isigi alan bi yere koyarsaniz o sekilde de enerjisi yenilenir toprağa gommek de ise yarar ama onu kim yapicak