Minikmucize18 Kızlar alıp memnun kaldığınız çekim gücü yüksek şarjı daha uzun giden önerebileceğiniz bi kablosuz dik süpürge önerilerinizi yazabilir misiniz
Sekerpare_ Minikmucize18 Arkadaşım iki marka önerdi biri bosch diğeri miele. Arkadaşım miele yi çok övdü araştır istersen bende onu düşünüyorum almayı
organikirmik Minikmucize18 klasik ama Dyson diyeceğim. Philips de kullandım kötü müydü hayır ama Dyson çok daha iyi
duyguluinsan Valla evde Philips ve dyson var. Philips mutfak tarafında. Dyson taş gibi çok seviyorum, Philips tavsiye etmem oyuncak gibi bence. Miele ile ilgili de güzel tavsiyeler aldım.
Nursemablk Minikmucize18 Fakir moplu süpürge çok güzel performansı var ben kendi süpürgemi değiştiricem inşallah ileri de ve ondan almayı düşünüyorum. Kayınvalidem kullanıyor ve aşırı hoşuma gitti çekim gücü olsun, temizliği olsun çok iyi. Boşuna diğerlerine afaki paralar vermeye gerek yok bence 🤭🤭🤗
Arasinannesi20 Minikmucize18 bende arayış içindeyim bana Philips xc6557/01 modeli çok cazip geldi kararsız kaldım