Asel1_ ![]( Kızlar sadece 1 kere giyildi 36-38 beden 2500 tl ye satıyorum almak isteyen olursa pazarlık yaparız
Emine_elis Asel1_ ayy çok güzel cnm haftaya kardeşim nişanı var orda giyerdm ama bnm 40-42 anca olur . Hayırlı satışn olsn üste kalsn yazm dedm🙏pek yardm olamadım ama
balmelinam Asel1_ ustte kalsin cok guzelmis🌸🙏🏻 gereksiz yorumlara aldırmayın kucuk bi tavsiye🤗 iyi satıslar diliyorum🛍️
Asel1_ usenmedimyaptimbirvelet Gerçekten merak ettiğim için soruyorum sizin gözünüzde ne kadara satılır bu elbise
Asel1_ ada00 @Emine_elis sende 40 beden arıyordun galiba canım bakmak istersen arkadaş atsın fotoğrafını
Emine_elis ada00 bordo elbisene benzer giydm cnm siyahın da lacivert var bnde 🥰🙏 çok teşekkür ederim 🙏
Asel1_ kelebegiminannesiyim yanlış anlamış olabilirim canım ama gerçekten soruyorum yani herkesin fiyat algısı çok farklı şu an benim arkadaşım bu tarz bi elbiseyi 4000 tl ye sattı ben bi de pazarlık payı bırakıyorum
kelebegiminannesiyim Asel1_ haklısınız artık her şry başını aldı gitti. Brn de yakın zamanda tesettür elbise sattım 3500. Burada satamazsınız büyük ihtimalle. Bulunduğunuz şehirin facede felan sayfası varsa orada satmanız daha kolay olur. Ben o şekilde sattım.
Asel1_ kelebegiminannesiyim teşekkür ederim yüklerim oraya da☺️buraya da atmak istedim almak isteyen olursa diye