meltem4721 Kizlar yeni doğum yaptım dikislerin çok batıyor ve yanıyor sizin normal doğum sonrası dikişler nasıl ilerledi ne zaman tam olarak düzene girdi
Minikbirprenses meltem4721 benimde 1 hafta 10.gunde geçti doktor ıslak bırakma demiri kuruladim sürekli
bbbbbbb12 meltem4721 benim de ilk hafta çok acımıştı meğer dikişler sertleşmiş ondanmış, bi iki güne eriyor dikişler ve siz de rahat ediyorsunuz 🥰 doktorum o dönem bana anestol krem önermişti isterseniz kullanın yumuşatır
meltem4721 Minikbirprenses demir değil de ip benimki ıslak olunca daha çok yanıyor inşallah en kısa sürede iyileşir
asar23 Benim açıldı tekrar diktiler kabız olmamaya dikkat edin annemin tavsiyesiyle oraya yeşil sabun sürüyordum sonra yıkıyordum onun çok etkisi olmuştu çabuk düştü
meltem4721 bbbbbbb12 inşallah çabuk geçer Allah’ım ya öyle bı acı yok😂 bana tendiriyot kullanmamı söyledi sadece
Kitsu Kabız da olma İshal de. Çok fazla ayakta durmamaya çalışın ve her tuvalet kullanımı sonrası batikon kullanın. Geçmiş olsun ben geç iyileştim çok dikişim ve yırtık vardı ona rağmen 1 ay sürdü sonra hiçbir şey kalmadı