selinsengz Kızım 3 yaşını dolduracak, yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum gönderen var mı? Faydasını gördünüz mü memnun musunuz
Dondurmalikahve selinsengz En azından deneyin derim. Ağladı diye hemen pes etmeyin. Hele de öğretmen anlayışlı çıkarsa çocuğunuzu birkaç hafta alıştırmak için zaman tanıyacaktır.
Usnac1995 derya_guzeee Ücreti peşin mi verdiniz peki. Bizden peşin aylık istiyolar ama ya çocuk gitmek istemezse ne olacak anlamadım
selinsengz Dondurmalikahve Kesinlikle denemek istiyorum, kızım bana fazla bağımlı aslında biraz bagimsizlasmasini istediğim için göndermeyi düşündüm bir de sosyalleşmesi açısından bakalım umarım dilediğim gibi olur
Mnpd selinsengz akranlarından korkusu vs varmı benim kızımda bana aşırı bağımlı kalabalıkta üstümden inmez kendinden büyükleri seviyor ama konuşamayan çocukları veya yaşıtlarından korkuyor
MamaUygarVibes Usnac1995 bizde bir hafta deneme süresi oldu ve onun için ücret almadılar. Daha sonraki hafta, bir aylık ücreti peşin aldılar.
Usnac1995 MamaUygarVibes Bizde böyle bir şey olurmu ki. Bize direk dedi ki 1 temmuz da aylık ücreti peşin alcaz. Hiç deneme vs demedi. Nasıl yapsam bilemedim. Bir de hiç istemez durmazsa oğlum, 10 bin boşa vermiş olcam. Yaz okulu kapsamında veriyorum şuan.