Kizlar 8 senedir bu problemim var zaten anksiyete Panik atak her neyse ben de 3-4 yıldır gaz problemi var hazmedememe gibi son 3 haftadır da dışkımda mukus görüyorum Geçen hafta gitmiştim doktora dahiliyeye adet olduğum için başka testi almadı haftaya gel dedi ve ben salı günü tekrar gideceğim ama mukus olduğu için korkuyorum bir de ben de makat çatlağı var onun içinde krem kullanıyorum onun için de genel cerrah gitmiştim kanama oluyor diye baktı oraya işte Makat çatlağı dedi Çok fazla ilerlememiş dedi krem yazdı falan ona sorduğumda mukus ara sıra herkes de olur dedi Sonra işte Baktım yani sürekli araştırıyorum Yani sürekli dışıma bakıyorum kafayı yiyeceğim arkadaşlar kafayı yiyeceğim kötü bir şey mi var diye kafayı yiyeceğim kıracağım artık en sonunda o kadar mutsuz o kadar üzgün o kadar umutsuzum ki her şeyden panik atakta olunca anksiyete olunca beni o kadar tetikliyor ki anlatamam Salı günü gideceğim ama işte ben gayita testi dışkı testi verirsem orada kan görürlerse makat çatlağındansa karışırsa oraya diye kafayı yiyorum yani sonuçta makat çatlağından geliyorsa bana kolonoskopi yapmazlar değil mi istemiyorum çünkü şu ara konuşur olmaya Of ulan Mal abartıyorum herkes deme bu mukus olur bilmiyorum Ara ara karnım belim ağrımaya başladı psikolojik mi anlamadım Arkadaşlar bu kadar yıprandım ki çok ince düşünmenin çok merhametli olmanın her şeyi yüklenmeli bedelini şu anda o kadar ağır ödüyorum ki sağlığımla ödüyorum resmen sessiz olun hiçbir şey Kafaya takmayın ve sizi üzmelerine İzin vermeyin sonra benim gibi olursunuz artık vücuduma yansımaya başladı O kadar Üzgünüm ki bu mukusu o kadar kafaya takıyorum ki anlatamam size