Beyzaecrin96 Kızlar Çarşamba günü doktora götüreceğim ama yinede buraya sormak istedim. 10 aylık bebeğimin özel bölgesinde gözle gorulur tüylenme var başına gelen var mı, ciddi bir sorun mu
Nurci Beyzaecrin96 bir doktor paylaşımında görmüştüm eğer sarı renkte tüylenme varsa sorun değil ama bu tüğler siyah renkte ise erken ergenlik oluyormuş ve tedavi gerekli diyordu
05500 Beyzaecrin96 benimde kızımın sırtında çıktı 21 aylık endokrine götürdük kan verdik sonuç bekliyoruz dhea so4 değerine ve başka değere bakıldı ilk değer çıktı ikinci değerin sonucunu bekliyoruz
Beyzaecrin96 queen_bee evet bende öyle düşünüyorum Kolundada bir iki tane uzun siyah kıl olmuş onu görünce daha da endişelendim
Beyzaecrin96 mrvyhya çocuk doktorna götürdüm endokrinoloji doktoru görmeli dedi, şuan o bölüme randevu bulmaya çalışıyoruz.
Beyzaecrin96 ezgi1212 ezgi1212 evet gosterdik kanda andorojen fazlalığı olabiliyor bazen dedi Endokrinoloji bölümüne yonlendirdi ama oraya randevu almakta baya sıkıntılı hergun sisteme girip bakıyoruz randevu var mı diye
Beyzaecrin96 05500 28 temmuza endokrinoloji bölümüne randevu bulabildik daha gününü bekliyoruz malesef
05500 Beyzaecrin96 troid hastası kızım aynı zamanda ilaç kullanmıyoruz ama düzenli takipteydik o da çok çıkmış 12 olmuş bize göre yüksek yani
05500 Dedektifgadget bilmiyorum 15 gün sonra bir sonuç daha çıkacak onunla birlikte bakacam dedi doktor ben de bunu merak ediyorum bebeklerde bu değer kaç olmalı onu bilmiyorum
Leyla54 Dedektifgadget merhaba ne yaptınız acaba benimde kızımda var tüyler zayıf ama endişelendim şuan doktor bekliyoruz bizde