defnem29t Kızlar bebeşleriniz koltuk kenarlarında sıraladıktan kaç ay sonra yürüdü onu çok merak ediyorum ve yürümeden önce bir yeri tutmadan kendisi desteksiz ayakta mı durdu bi süre
mamabear_ defnem29t yani kızım 1 aydır yapıyo onu. Yürüme arkadaşıyla da fır fır ama daha başlamadı hiç desteksiz durmalara falan. Şu an 11 aylık
Miracinannesi_ defnem29t yürüme arkadaşını aktif kullanıyorsa yaşına kadar yürür diye düşünüyorum bizimki yürüme arkadaşından 2 hafta sonra yürüdü
Nkocak 9 aylıkken emeklemeye başladı oğlum sonra koltuklara geçti 10-11 aylıkken sonra ilk adım arabası ayakkabısıydı yürütmeye çalıştırınca 13 aylıkken yürüdü hiç desteksiz duramazdı düşerdi yürürken de çok düştü kalktı ama sonunda başardı 😀
defnem29t mamabear_ Benimki de 11 aylık ama yürüme arkadaşın çok fazla sevmiyor Çünkü hızlı gidiyor oturu veriyor koltuk kenarlarında mutfak dolaplarında falan çok rahat sıralıyor yürüyor ama yürüme arkadaşında çok yürümüyor oturuyor bugün 11 aylık oldu sıralamam bir aydır var Yaklaşık ne zaman yürüyecek çok merak ediyorum
defnem29t Miracinannesi_ yürüme Arkadaşını çok fazla sevmiyor genelde koltuk kenarlarını bir koltuktan bir koltuğa yürümeyi seviyor aktivite masasıyla yürüyor onu ittire ittire