tubayday Kızlar arabamızın anahtarı kayıp muhtemelen evdedir ama heryerı aradık bulamadık kızım 16 aylık sizce nereye koymul olabilir
zuhalsebu tubayday çamaşır makinesinin içine bakın, bulaşık makinesinin kaşıklığına bakın şimdilik aklıma bu ikisi geldi
Omeraslan tubayday Yatak boşlukları, kirli sepeti, vazo , çiçek saksıları, klasik mutfak dolapları, kendi oyuncak dolabı,vestiyer, terlik içleri ilk bunlar aklıma geldi
Aysunnkaya Biz nerden bilelim çocuğun anahtarı nereye koyduğunu Allah aşkına saçma sapan şeyler sormayın
tubayday ereninannesi_ benım kızım da cogu zaman bazı şeylerı halının altına saklar baktık yok ama koltuklara detaylı bakmadım
Blackcloud Koltuk, çekyatların aralarına, mutfak dolapları, tencere içleri, gardrop, çamaşır, bulaşık makinesi, oyuncak kutusu, çekmeceler. Özellikle çorap çekmecesi. 😂 Tabi balkondan atmadıysa.😅
tubayday [silindi] saçma değil aslında yorumlara bakarsanız benim hiç dusunmedığim yerler soylenmiş gözden kacırdıgım yerler vardır bu yüzden fikir istedim
tostperisi tubayday bizimkini de kızım annemlerin evde koltuk arasına sıkıştırmış etem dede türküsü söyleyip, 2 hafta sonra bulup göbek attık
[silindi] tubayday kapı koluna bir bez bağlayacaksınız Ethem dede Ethem dede gömleği keten dede anahtar kayboldu bulursam 40 göbek atam dede diyeceksiniz bu şekilde bulunuyor kayıp eşyalar ✍🏼
bittercikolata__ [silindi] Bende bunu Hz Ethem kürkünü diken eğer kaybolan eşyamı bulursan hayrına okurum 1 Fatiha 3 ihlas derim bulurum ama okurum da 😂😂😂