birminnakannesi06 Hanımlar bu yaşlarda çocuğunuz içe basıp sonradan düzelen oldu mu ? Randevu alıp doktora götüreceğim tedbir amaçlı.
simseklivekalpli birminnakannesi06 çocuk alanında uzman ortopedi doktorları var. Ne kadar içe basiyor resmi var mı? İce basma genelde düzeliyor, duruma göre özel ayakkabı veriyorlar. Götürün tabiki iyi olur.
Bestergin Benim kızım 15 aylık baya İçe basıyor ortopedi çocuk ortopedi sine yolladı ama burada yok ancak 1 2 ay sonra getirebileceğim siz doktora götürdünüz mü?
burcukose45 Çocuk ortopediside mi varmış ilk defa duydum. Bizde de içe basma durumu var bize ortopedi doktoru bakar dendi. Özellikle sordum bebek olduğu için ama bebeklerede bakıyo ortopedi dediler
Bestergin burcukose45 biz lüleburgazda ortopediye gittik doktor bize edirnede Bi doktora yönlendirdi çocuk diye daha doğru su çocuk ortapedi simi bilmiyorum 🤷♂️
birminnakannesi06 simseklivekalpli resmi yok malesef bir kaç tane video çektim ağır çekim ve normal isterse gösteririm diye
simseklivekalpli birminnakannesi06 ister. İstemese de gösterin zaten. Bizim de dışa basma sorunumuz var her seferinde video fotoğraf gösteriyorum.