betul912_ Gebze’de oturuyorum civarda hem devlette hem özelde iyi olduğunu düşündüğünüz doktor varmı yardımcı olursanız sevinirim
serpoo betul912_ gebze vm medical park ( eski medar - fatih devlet hastanesi çaprazı) ben doğumumu müneer hoca da yaptım paket almıştım çok memnunum. Doğumdan sonrada bi kaç kere Cavide hocaya gittim oda iyiydi. Şimdi kardeşim doğum paketi aldım Büşra hocadan (60 bin tl )
aemig betul912_ fatih devlet hastanesinde Tuğçe Sarı mükemmel bi doktor her kontrolümde detaylı bi şekilde inceledi iç organlarına kadar her konuda çok iyi bilgilendirdi onu önerebilirim
aslihan_ betul912_ Gebze fatih devlet hastanesinde Canan Sabuncu çok ilgili iyi Bi doktor özelde yüzyıl hastanesinde Seher Çınarı öneririm size
ikibaloglanannesi betul912_ Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Murat Epozdemir / Berk Güzelbakan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Ayhan Bey
glcnylmzeskin betul912_ VM medicalparkta yasemin hoca var yasemin albayrak kaya, fatih devlet karşısındaki hastanede görev yapıyor işini layığıyla yapan nasıl davranılması gerektiğini bilen işinin ehli bir hoca kesinlikle tavsiye ediyorum