BongomyaPrensi Kızlar aşure günü ne zaman ya tam bilen var mı yani hangi günde yapmak gerekir yada hangi günler aralığında yapmak gerekir
Fkb30 BongomyaPrensi bende tam bilmiyorum birde Allah nasıp ederse ilk defa yapacam Çok heyecanlıyım bekleyeyim burda 😍🤲
Alparslanmom__ BongomyaPrensi Muharrem ayına girdik ama gün farkeder mi bilemedim. annemle bizde Salı günü yapacağız nasipse.
BongomyaPrensi Fkb30 ayyy bende aynı durumdayım ilk defa yapacağım youtubdan sürekli tariflere bakıyorum bitanesi hoşuma gitti sanırım onu yapacağım 🤩
Fkb30 BongomyaPrensi bende bir tane detaylı anlatim buldum onu yapacam dagiticam çevrem de çok yok Allah’ım kabul etsin inşallah bir kilodan yapıcam 🥰😍🤲
Ogulluana BongomyaPrensi o kısmı bende anlamadım ki canım sanırım başlangıcı o tarih ben 5 inde yapacağım kısmetse
Ikranurhtc Ayın 5 inde başlıyor kizlar öncesi yapmak doğru mu bilmiyorum ama 5 i ilk günü bizde o gün yapacağız ben de yapmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum hiç yapmadim
BongomyaPrensi Ikranurhtc bende ilk defa yapacağım youtubda baktım bi video buldum detaylı anlatmış ondan bakıp yapacağım umarım olur herşeyimi önceden hazırlıyorum bakalım
srpdrn Perşembe günü Muharrem ayı girdi. Ben dün yaptım. Genelde yapılan Muharrem ayının 10. günü yaparlar o da 5 temmuza denk geliyor. Allah kabul etsin 🌸
Minnakordek Her yıl yapar dağıtırım ben bu yıl nasip olur mu bilmiyorum hazırlıkları da yaptim ama ailevi sorunlardan belki de yapamam
BongomyaPrensi Minnakordek umarım niyetinizden rabbim sorunlarınızı çözüme kavuşturur ve gönlünüzce yapar dağıtırsiniz aşurenizi ❤️🙏