asao Arkadaşlar krem oneriniz varsa aliyim lanshion dışında ve evde yapabilicegim dogal bi tarif vs varsa cok acıyor gumus kapakta kullanıyorum varmi acısını hemen dindirir diyeceginiz birsey
betl0619 betl0619 bide ayvanın çekirdeğini bi suya koy jel gibi oluyo onu sür bana doktorum öyle demişti
Kitsu Hiçbir Krem bana iyi gelmedi herşeyi denedim. Kalkanla kapatın kendi sütünüz iyileştirir. Emzirmeden önce o kıvamlı ilk sütü sıkıp sürüp öyle bebeğe tutturun acıyı hafifletir
bebikoluturtle asao ne kadar krem kullansanda doğru emzirmeyi yakalamdıkça yaralar devam eder önemli olan bebişim memeyi doğru kavraması
sebebiyok asao memeyi dogru tutturmak cok önemli bunun icin video izleyebilir ya da ebelerden vs yardim alabilirsiniz.bunu yapamadikca tekrarliyor maalesef.
asao sebebiyok kiz 4 aylik bebegim ilk dogumda 5 guj yara oldu gecti simdi bi anda tekrar oldu anlayamadim kendi sutum iyi gelir nemlendirir dedim ama yetmedi
nisaclk asao 10 gün çektim bende o acıyı iyi bilirim herşeyi denedim en son mustelanın göğüs ucu kremini sürüp üstüne gümüş kapak kapatıyordum o şekilde iyileşti
asao nisaclk yani bi anda oldu uçlarım cok sisti kip kirmizi sanki boyle derk değişiyor 4 aylik bebegimde niye oldu anlayamadım cok aciyor ama
nisaclk asao doğru emzirme yöntemini bulamadığın sürece tekrarlayabilirmis bebeğin tüm kahverengi kısmı kavraması gerekli bir şekilde iyileşiyor 3-5 güne, ben yatakları sıkarak emziriyordum. tekrara düşmemek için doğru tekniği öğren
alinmom asao genelde göğüs ucu yarası uç kısmını bebek güzel kavramadığı zaman oluyormuş ben ilk başlar da sütümle ıslatır öyle bebeğim tutardı nemlendirirdi krem vs kullandım hiç biri iyi gelmemişti. Ayva çekirdeğinden de jel yapıp süren anneler varmış onu da deneyebilirsiniz.
mommyboy asao ben lansinoh kullandım fayda etti ama en çok en iyi sarı kantaron yağı fayda etti arkadaşım kendi yapmış doğal. Biraz göğüs pedine ve ucuna sürüyordum. Çok yara oldu başlarda
mommyboy asao ben lansinoh kullandım fayda etti ama en çok en iyi sarı kantaron yağı fayda etti arkadaşım kendi yapmış doğal. Biraz göğüs pedine ve ucuna sürüyordum. Çok yara oldu başlarda