Turna20 Anneler merhaba, 15 günlük bebeğim var ve sağlık ocağının verdiği d vitamini çok gaz ce kabızlık yaptı. Sizler ne önerirsiniz marka olarak ve doz olarak nasıl kullanıyorsunuz?
Bizal Turna20 ocean 400. Çok memnunum doktor önerisiyle kullanıyorum. İçinden sprey çıkıyor ya ağzına 1 fıs ya da damlalığıyla 4 damla çay kaşığını koyup içirebilirsin.
Semakbas Turna20 ocean d3 400ml araştırdım en iyilerinden biri bu içerisinde zeytin yağı var bağırsakları da çalıştırıyor katlı maddesi de bulunmuyor.doktor da iyi dedi
Turna20 Teşekkür ediyorum önerileriniz için, evde d3-k2 ocean marka 1000 IU varmış ama o sanırım olmaz değil mi bebeğe
Rrraaaiiinnn daiysdiuy merhaba Bı sey sormak ıstyorum adam gbı Bı doktoru yok oglumun da 4 doktor gezdik bulamadık bırını forumdan bilgi topluyorum mecbur bu ocean dmalalarında 1000 1 yas sonrası demıs ya doktor neden acaba öyle ben daha ock fıs fıs sayısı var diye dusunmustum
daiysdiuy Rrraaaiiinnn valla bız ocean 400 kullanıyoruz. 3 damla veriyoruz. ama niye direkt 1000 vermiyoruz diye sormak aklıma gelmedi 🙈
Rrraaaiiinnn daiysdiuy anladım ben cok soru sorduğum ıcın 4 doktorda beni eve gelince sprdugum sorulardan dolayı cevapsız bıraktı duzenlı biri olamıyor bu yuzden soru sormayı ne deseler kabul edince en iyi hasta ilan ediyorlar 🤢🤢🤢