cns06 4 aylıkken kaç kilo aldı bebekleriniz? 500 550 gram almış bu ay az geldi gözüme bi moralim bozuldu
ebrrr789 cns06 bu ay 800 gram almış kızım 4 aylık oldu ama normal artık hep bı kilo alırdı hareketlendikleri için yavaşlıyor artık daha da azalicak
user33 cns06 sağlık ocağına gitmiştim bu ay hemşire dedi diğer aylara göre az almış bende emzirme+ mama veriyorum 10 gün önce kilosu 5.550 ydi hatta 5.650 100 gr düştü hemşire tartıdan bezden vs
alpaslanmom_ user33 emzir üstüne mama ver sadece o öğünü mama verirsen sütün azalır her beslemede önce emzir sonra 60 70 kal cc yapıyorsan mama ver
user33 alpaslanmom_ memede durmuyor artık verimli emmiyor bu ay huzursuzlukta yapmıyor ama bi çekiyor etrafına donuyor falan ne kadar içtiğini de bilmiyorum böyle sağarak veriyorum elinden geldiğince
Gizemmer user33 benim bebeğimde 4.5 Aylık o şekilde bir çekip bırakıyor kucaktan kalkmak istiyor 3 dkyı bulmuyor emmesi yoruyor 400 gram almıştı geçen ay normalde 1 kilo alıyordu
ozgecankosar cns06 benim kontrolüm 19 temmuzda 5 aylık olacak 4.5 aylık şu an geçen ay 1 kg almıştı . Doktorumuz son gittiğimizde artık kilo alımı yavaşlayacak az kilo almış olsrak çıkarsa panikleme çok normal artık böylr 1 kg almaz demişti