beybimmm Doğum günü konsept ve ikramlıklarınızı atar mısınız. Bebeğimin ilk doğum günü olacak 1 yaşına girmesine daha iki ay var ama şimdiden fikir istiyorum :))
Gzdzeynep beybimmm her sene farklı bir konsept yaptık çocuk ne isterse. Bir yıl unicorn bir yıl elsa bu sene de bluey li parti yaptık. Geçen sene evde kendi aramızda kutladık 2 yaşındayken de kendi aramızda kutladık. İkramlık da zaten tatlı olarak pasta var o yüzden yaprak sarması ve börek mercimek köftesi ve tuzlu kurabiye yapıyoruz iyi oluyor. Ben bu yıl pastayı da kendim yaptım.
beybimmm @barbiee_ yurtdışında kalmaya devam edersek ben de çekim yapmayı düşünüyorum çünkü burda tanıdığımız kimse yok parti yapmaya değmez ama doğum gününde Türkiyeye gitme planımız var Türkiyede olursak parti yapmayı düşünüyorum henüz kimse bebeği görmedi burda doğurdum doğum günü partisi yapmayı düşünüyorum 😇
balyavrum Bizimde ilk doğum günü olacak. 1 yaşına girecek inşallah. Benimde fikirlere ihtiyacım var. Bir iki arkadaşı ailecek çağırsam mı yoksa evde sadece biz mi kutlasak yoksa dışarda mı mini bir şey yapsak bilemedim. Hediyelik de hiç düşünmedim .