GemlikZeytini Doğu görevinden Bursaya atandık. Orda 100 liraydı. Burda 250 li dedi kaş tasarımcısıymış alan bayan. Büyük şehirlerde ne kadar bu kaş alımı bana çok geldi🥹
KendiEvimdeDeplasmandayim GemlikZeytini nerede aldırdınız memnun kaldınız mı bende arıyorum. Gittiğim bi kuaför vardı gemlikte kaş bıyık aldırdım bir de saçımı ördürdüm 500tl aldı şok oldum daha gitmeyeceğim oraya
GemlikZeytini KendiEvimdeDeplasmandayim instagramdan buldum canım kaş uzmanıymış altın oran alıyor. Mükerrem ataman yazınca çıkıyor instagramda. Yarın gidicem
eslemelf Denizli de 150 kaş bıyık elimden geldiğince kendim alıyorum gerek yok o kadar para vermeye kullandıkları bir ip bir cımbız
Kitsu Sürekli gittiğim yerde 500 tl ama sadece kas değildi. Şimdi uzak oluyor çocukla gidemiyorum diye evin yakınında bir yer denedim 130 tl dedi
nilikonunannesii GemlikZeytini kendim alıyorum ya da teyzeme gidince o alıyor kuaförlere taş çıkarır maşallah. Gittik mi sıraya giriyoruz 🤣 ama zaten benim kaşlarım çıkmıyor ya 2 ayda bir alıyorum bıyıklar da aynı😄