denizalismom Hello bacikolarrr 😂 hep bebişlerin kilosunu soruyoruz bu kez de sizi soram 😂 diyet yapan yapmayan tüm bacılar toplanın. Ben bayramdan beri diyeti saldım . Güncel kilom 63.500 😂 hedefime çok az kaldı 💪 siz kaç kilosunuz?
canan6668 denizalismom valla asko 90 kiloyum Allah’tan belli etmiyorum etsem zaten şuan depresyonda felan dim 🤭🤭🤭🙄🙄
canan6668 denizalismom bende kısayım Ama Allahin işi belli etmiyorum Bi göbeğim var zaten biraz da üst bacak artı tesettürlü olduğum için bol ve kapalı elbise giyiyorum orta daha fazla kilolu gösteriyor
BeyzanurrK denizalismom doğuma 73 ile girdim şimdi 65 kiloyum yeni diyete başladım yakın zamanda da spora başlıycam inşallah 😊
ebru3457 denizalismom 71-72 bende başlayıp başlayıp bırakıyorum ya pcos var bide kilo verimim baya yavaşladı evlenmeden önce zayıftım evlendikten sonra ne olduysa kilo veririm yavaşladı
elamy denizalismom boyum 170 uzun olunca çok çirkin oluyorum mutlu hissetmiyorum hep 50 kiloydum ve 50 den daha az duruyordum ne giydiğim kiyafeten mutluydum ne de aynada bakınca kilolu olmak istiyorum
BeyzanurrK denizalismom teşekkür ederim ama bu gidişle diyeti bozmam gibi emzirmiyorum sütüm azaldı çocuğum doymayacak yoksa geri alırım kesin ne zaman gitcek kilolar bilmem hedef 55😅
ebru3457 denizalismom evet maalesef bide sürekli canım tatlı istiyor onun önüne geçmem lazım ilk sanırım
na_55 denizalismom 66 kiloyum doğuma 65 le girdm ve veremiyorum anlamdim dün spora başladım bakalım 55 e inmeyi düşünüyorum eski kilomaa