alperenrabia2903 Merhaba hanımlar bebeğim 3 aylık 1 haftadır geceleri huysuz ve uyumak nedir bilmiyor sürekli hareket halinde aslında uykusu var gözlerini uykudan açamayacak halde ama uyumuyo normalde gece uykularımız güzeldi noldu anlamıyorum
ozgmom alperenrabia2903 bebekler yeni bir sey öğrendiklerinde gece uykuları gerilermiş tekrar etmek isterlermiş sürekli. Benim kızımda 3 aylık iki gün gündüz uykusunda gerileme yaşadım bazen oluyor öyle inşallah uzamadan geçer☺️🌸
kezban2121 alperenrabia2903 biz de 3 aylığız gündüz uykumuz zaten yoktu ama gece iyiyidik. Saat başı kalkıyor gece. Ve meme reddimiz de var üstelik
serife50 alperenrabia2903 3 ay 12 günlük ayyynısııı yaşanıyor iki gündür ben de şaşırdım gece kesintisiz uyur emer sıkıntısız da uyurdu geri ama şuan sizin anlattığınız gibi
alperenrabia2903 kezban2121 bizimde gündüz uykularımız pek yoktu ama gece iyiydik gece uykusuna geçtiğin de ilk uykusunu çok güzel uyurdu ama şimdi gece dediğiniz gibi yarım saatte bir saatte bir kalkıyor öyle çok emmek de istemiyor mizirdanip duruyor