anneann Arkadaşlar her sene halılarımi yıkamaya veriyordum mt80 olmuş bizim dubleksin terası var orda yikasam halılar sararır mi yoksa vereyim mi yıkamaya sararmazsa kendim yikayayim diyorum sorduğum herkes sararr diyor
Eda6714 anneann benim annem hep balkonunda yıkar halılarını en son durulama işleminde katlarken iç dış olarak durular hep katladığı yeride yıkar ondan sararma falan yapmaz suyu aktıktan sonrada balkona asad
hellobitchs anneann yaz günü çocuğu al çık ne güzel yıka keşke benimde olsa hergün yıkarım kızım suyu çok seviyor. o oynar ben yıkarım. ince halılarınız varsa onlarıda makinaya atın
simseklivekalpli anneann yıkamadan gelen halıları yıkayınca sararıyor diyorlar ama suyuyla kurur iyice akmazsa sararır.
Mrvekpk anneann daha önce yikamaya verdiğin halıyi kendin yıkamaya kalktığında sarariyo canm halı yikamacilarin uyguladigi kimyasal kusuyo ve hiçbir şekilde arındıramiyosun test edildi onaylandı maleseffff 🥺
betulsevgili0 Mrvekpk biz daha dün yıkadık hiçbir sorun yaşamadık. Daha önce halı yıkamaya veriyorduk. Beyaz kalıp sabunla yıkıyoruz mis gibi oluyor. Tabi halıdan halıya değişiyorsa bişey diyemem