2prensesimvarcanim 456PlayerEsra kolyesi var silikon o daha mantıklı geliyor bana bileklikte oyun oynarken düşürme riski yüksek oluyir kolye boynunda tişörtün içinde daha iyi gibi birde şapkalar var tabi şapkayı çıkarıp biterde birkma ihtimali de var
KendiEvimdeDeplasmandayim 456PlayerEsra instagram da görmüştüm biri ayakkabının dil kısmını yandan söküp içine dikiyordu. Bağcıkların altında kalan parça var ya adını tam bilemedim şimdi anlamışsınızdır umarım 😂
456PlayerEsra KendiEvimdeDeplasmandayim evet onu yaptıktan sonra çıkarmak biraz zor olur o yüzden çorap bana mantıklı geldi cepli çorap varmış
456PlayerEsra Kitsu tabiki bende şaşırdım Apple olunca normalde dandik markalar bu fiyata. Herkes kedisi köpeği için almış yorumlara baktım da trendyolda 😃
Kitsu 456PlayerEsra ablam da çocuklarında kullandı malum İstanbul olunca 🤦🏻♀️ liseye giden kızında bile anahtarlık şeklinde var.
maygirl 456PlayerEsra kızım kücük oyle bisey kullanmıyorum şuan ama; daha once açılan postlada genelde ayakkabı kulağının içine yazmıştı çoğu anne..
456PlayerEsra maygirl evet videolara baktım içine dikiyorlar . Cepli çoraplara baktım da öyle waaw değil yani arka topuk kısmına cep yapmışlar çocuğun ayağını rahatsız edebilir o yüzden şimdi karar verdim ayakkabıya dikmek
456PlayerEsra Kitsu ablam da çocuklarında kullandı malum İstanbul olunca 🤦🏻♀️ liseye giden kızında bile anahtarlık şeklinde var. Şimdi eşime şunu sordum da o bilmiyor siz biliyormsnz acaba hem kendi telefonumdan hemde eşimin telefonundan ikimiz takip edebiliyormyz
singlemum 456PlayerEsra ayakkabısının içine dikmiştim bir tanesini, diğerini de her zaman yanımıza aldığımız sırt çantasına koymuştum
cemreninannesi_ 456PlayerEsra temuda ayakkabı için charm gibi bir kılıf var cırt cırta geçiriyorsunuz ben öyle kullanıyorum. Görümcemin oğlu biraz daha büyük 5 yaşında o da kıyafetlerin etiket bölümüne AirTag kılıfıyla beraber asıyor
456PlayerEsra Kitsu tek hesaptan takip ediyorlarlar Bu iyi değilmiş iki ebeveyn takip etseymiş daha iyiymiş te neyse artık teşekkür ederim 🙏