ggrqnitt 70 110 Prego Panama model park yatağım var . Bu boyutlara özel önereceğiniz park yatak yatağı var mı? Fiyat fark etmiyor . Bebeğimin rahat uyumasını istiyorum. Şimdiden tüm yorumlar için teşekkür ederim
simseklivekalpli ggrqnitt bamboo heyner yatak var bende. Bu markaya özel mi tüm yataklar böyle mi bilmiyorum ama boşluk kaldı ikisi de aynı ölçü olmasına rağmen.
organikirmik ggrqnitt İşbir’den kiki aldım ama park yatağı genel olarak sevmediği için bilemiyorum rahat mı
ggrqnitt simseklivekalpli Prego Panama model bana da büyük geliyor ama hep 70-110 diye geçiyor . Sizce 70-120 mi almalıyım kararsız kalmıştım bu konuda
simseklivekalpli ggrqnitt iade imkanı olursa 120 daha mantıklı çünkü kızım araya düşüyordu pike falan doldurdum ben de yanına.
ggrqnitt yunussemre diğer park yataklara göre daha büyük yeriniz varsa öyle alın . Sağlam ve dayanıklı kaliteli duruyor. Benim evim küçük öyle bir hata yaptım. Şayet evde başka beşiğiniz varsa yandan açılan daha pratik ve hafif modeller öneririm.
ggrqnitt simseklivekalpli 70 120 Kraft comfort sipariş verdim bakalım inşallah tam olur. Teşekkür ederim yorumunuz için