kendihalindeanne kızlar bebeğimin cildi birkaç gündür böyle olmuş ya alerji mi bu acaba 4 ay 10 günlük
kendihalindeanne princessmom_ zaten alerji çıkmıştı iki aydır alerji maması kullanıyorduk ama cildinde hiçbir şey yoktu yeni oldu cuma da alerji doktoruna gideceğiz ilk kez neye alerjisi var diye çok üzgünüm şu an 🙁
kendihalindeanne gkt300_ sizin bebeğiniz de mi böyleydi ve mamayla besleniyor yani başka bir alerjisi olabilir mi ki zaten alerji maması kullanıyoruz
gkt300_ kendihalindeanne evet vucudunda oluyor hala mamayi kestik biz süt alerjisi vardi. Uzulmeyin alerji surubu vs. Geciriyor kabarciklari
kendihalindeanne gkt300_ inşallah geçer ya sağ olun biz de tek mamayla besleniyoruz birkaç haftadır iyiydi aslında ama mama mı işe yaramıyor artık acaba bir de iki hafta kadar önce üç gün antibiyotik kullanmıştık ondan mı oldu ki kafam çok karışık
kendihalindeanne gkt300_ başından beri siveno kullanıyordum sonradan olur mu ki sabun da markası fark eder mi bir de şampuan değiştirmiştik le natura kullanıyorduk göz yaktığını fark ettim ecowell almıştım geçen
gkt300_ kendihalindeanne duru granur sabun kullaniyorum ben cok faydasini gormustum doktor tavsiyesiyle aldim
gkt300_ kendihalindeanne evet sampuninida degistirmistim cildi kuru ve hassasti kizariyor ve kabariyordu. Mustela kullandim gecmisti
ayazz512 maristar bugün acile gittik alerji dediler şurup yazıp yolladılar ne alarji olduğunu söylemediler geçmezse geri getirin dediler