Huma_kus34 Kızlar H&M den aldığım kıyfetleri degısım yapmak istıyorum hepsijet getırdı değişimde kapıdan alıyormu bılgınız varmı
alpereninannesi13 Hm yi arayarak iadr kodu oluşturuyorsunuz o kod direk hj ye düşüyor zaten onlar da belirtilen randevu gününde her hangi bi saatte teslim edilen adresten gelip alıyorlar hj de çalıştım Sizin sadece satıcı firmayla iletişime geçmeniz gerekiyor
Huma_kus34 alpereninannesi13 arıyorum açmıyorlar cevp veren yok H&M aldım ürünler elıne ulaştı hala kargoda dıyo teslım edıldı yazmıyor
Alya-Sena Huma_kus34 sayfalarını güncellemeleri gerekiyor ozaman yoksa iade kodu cıkmaz canlı destek hatları yokmu
MamaUygarVibes Huma_kus34 gelen poşetin önünde kayıt çıkıyor. Orada iade etmek istediğiniz ürünü işaretleyip , yurtiçi kargoya veriyorsunuz. Yurtiçi kargo ile anlaşmalı.
Alya-Sena Huma_kus34 bende hj de calısmstm onların bi numarası vardı ben müşterilere o numarayı veriyordum da sildim işten cıkarken keske silmeseymişim. Hj ile geldi diye hj ye vermek zorunda değilsiniz bu arada onlar bir kaç kargo ile çalışıyorlar diye biliyorum onlardan birinede verip yollayabilirsiniz bilginiz olsun