snglkllgl Kızlar merhaba şimdi hastaneden geliyorum oğlumda idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve kültüründede antibiyotiğe dirençli çıktı Allah rızası için dua eder misiniz bebeğime yarın film çekilecek böbrekleriyle ilgili sıkıntı var mı diye😔😔😔😔
Amineyusufmuhammed snglkllgl Allah yardim etsin inşallah hic bi sikintisi yoktur rabbim onun derdine derman versin Allah in duasi olsun
Amineyusufmuhammed snglkllgl ya benim oglum da aynisi olmustu bebekliginde bana 10 tane igne verilmisti o zaman atesi 39 dan asagi dusmuyodu birde ibruhim die bi surup ogl 3gunde kendine gelmisti ates varmi
snglkllgl Amineyusufmuhammed kaç aylıktı bide idrar yolu enfeksiyonumu geçirdi bunun ateşi yok o yüzden geç farkettim
Amineyusufmuhammed snglkllgl oglum o zaman 5ayliikti çok kotuydu ama sukur iyi oldu ya ates yoksa sikinti yapma Ben haftalik doktora gidiyom simdi kizim var 4buçuk aylik onun da idrari kokuyor ve akinti gibi bisi var doktor diyo ki ates yoksa korkma dedi atesi olursa bekleme dedi
Amineyusufmuhammed snglkllgl bebegim rahatsiz ama neyi var bulunmuyo bogulma tehlikesi geciriyo anlamiyoruz 2gunlukken basladi hala oyle oluyo