Zorluğu doğumdan değil kızlar baştan korkutmak istemem doğumdan 22 gün önce trafik kazası geçirdim ve kolumda parçalı kırık vardı ameliyat olmak zorundaydım mr ultrason röntgen herşey çekildi çok kez mecburi şekilde sonrasında ameliyat oldum tamamen uyutularak 2 saat sürdü ameliyat ağrı kesici vermediler hamileyim diye parola o acıyı cektim neyse bu süreçte sürekli sancılarım cıktı ve o süre boyunca hastanede yattım serumlar vs 5 gün öncesinde eve geldim doğumun ve sancılarım varmis ama acı eşigim o kadar artmışki doğum için verilen tarihte sabah gittim ve açılmam varmis çocuk kanala girmiş 2 cm direk sezeryana alındım belimden uyusturuldum çocuk cıktı ama ben taşikardi geçirmişim tamamen Uyutmuşlar 3 saatte sezeryandan çıkmışım çıktığımda eşim annem çocuğu görmemişlerdi küveze alınmıştı kakasını yutmuş odaya çıktım narkozdan ayılmam çok zor oldu hem belden hem tamamen ama aklım kızımdaydı 3 saat sonra yanıma getirdiler kokladım dünyanın en güzel hissi bütün acılara değecek bi koku..o çünkü annesinin minik savaşçısı kolumdan kaynaklı destek almam kalkarken falan imkansızdi çok zorlandım kalkmak için ama başardım size bunu yazmak isteme sebebim kötü senaryoları burda yazan çok fazla anne görüyorum ama inanın çok daha fazlasıyla mücadele etmek ve keşke tek acım kesi yerim olsaydı diyen anneler var şunu bilinki herşey geçiyor minik bir kalp size nefes oluyor.❤