cennetkusum16 Gokturkmom 9 aylıkti ama keşke emeklemeseydi. Emeklemede hızlanınca yürümesi geç oldu hatta bir ara hiç yürümek istemedi. 13 ayını buldu
Pamukhanim_ Gokturkmom 7 buçuk aylıkken emekledi ilk başlarda çok komik kolunun üzerine emekliyordu şimdi 9 aylık pire gibi bütün evi geziyor
karimle Gokturkmom 1 yasında 😅emeklmek ıstemıyodu o zamana kadar yurumek ıstıyodu ve 1 yasındada tutmadan kendısı yuruyo
Yusufefem20 Gokturkmom Benim oğlan 7.8 aylikkken yavaş yavaş emekliyordu 9 aylık oldu emekliyor çok şükür 🙏🏻
alinmom Teletabianteni dikkatini çekicek hareket eden oyuncaklar almıştım cnm baya fayda sağlamıştı 🥰
Teletabianteni alinmom onlardan bende de var tavşan vdar horoz var. Benimki sürünüyor emeklemeyi bilmiyor 😀
ertoensar potter34 benimki de tutunarak yürümeye başladıktan sonra emekledi sonra desteksiz yürüdü tuhaflar ya 😂😂
nilikonunannesii Gokturkmom 8 buçuk aylık totosunu kaldırmıyor😄 önüne sevdiği oyuncakları koyuyorum altındaki örtüyü çekiyor oyuncağı ayağına kadar getiriyor hiç kendimi yorayım edeyim yok 🤣🤣
pogacayanaginannesi Gokturkmom 7 ay 20 günlük yeni yeni emekleme pozisyonunda duruyor ile gidemiyor geri geri gidiyor çok komikkkkk 😂