Merveeofs Evvett henüz tam uyanmış sayılmam ama şimdiden postu açayım belki kızıma yatak bakmaya çıkarız onun için erkenden yemeğimi hazırlamak istiyorum 🤭🤭 neler var akşama 🍽️🌺😄
mamylatte Merveeofs kız daha gözümüzü açamadık 😂😂😂 Sultan kebabı düşünüyorum ama dün gece düşünmüştüm 😂
cokbilmismom Merveeofs daha gözümüzü açıp kahvaltı yapamadık 😂😂 et sote, pilav yanına cacık veya salata. Aslında yoğurtla semiz otu veya havuç taratorda güzel gider vaktim olursa tabi 🤦🏼♀️
BordoHuniliAnne Merveeofs havalar sıcak ben o yüzden patates salatası yanına bir de karpuz yeter diye düşünüyorum, belki çocuklar için bir çorbada ekleyebilirim
Merveeofs cokbilmismom kahvaltı hazırlarken sorayım dedim bari gelsin cevaplar 🤭 afiyet olsun semizotu güzel olur yoğurtlu 😋
Merveeofs BordoHuniliAnne ay bence de çok yeterli ama eşim aşırı yorgun ve aç geldiği için ona yetmez 🤦🏻♀️
twobabymom_ Kızım olmasa hayatta yemem de yapmam da aslında yaaa hiç canım istemiyor sıcakta ona sorarım ne isterse onu yaparım artık
Merveeofs twobabymom_ benimki sadece pilav, makarna, pizza, lhamcun ve içli köfte yiyor ay artık bunların adını duyunca bile midem bulaniyor o derece 😬
tospkk Merveeofs ahh biz 7 de açtık gözümüzü 😅 güveçte patates püreli et sote pilav salata çorba ve tantuni yapacağım bir de tiramisu misafirim var o yüzden bugün menü zengin yoksa çoğu zaman salata bile olmuyor bebişten dolayı 😂
Merveeofs tospkk aynennn biz de 7 buçukta uyandık ama gözüm hâlâ yatak aramıyor değil hani 🤭🫣 kolay gelsin ve afiyet olsun 😊🌺
uykusuzanne__ Merveeofs neler var akşama 🍽️🌺😄 Galiba çok belli değil ama etli bulgur pilavı ve cacık🤲🏻