uykusuzanne__ 3.4 saattir acayip şekilde başım ağrıyor ne yapsam geçer ilaçta içtim hiç geçirmedi ağrıdan uyamıyorum 🥲
dayes uykusuzanne__ geçmiş olsun başımı soğuk suda yıkardım ben olsam ama faydası ya da zararı var mı bilmiyorum yani tam tavsiye de sayılmaz o yüzden, geçmiş olsun
gizememre uykusuzanne__ geçmiş olsun kuzum 3 gündür hastaydım ama dün akşam hayatımın en zor gecesiydi öyle bir baş ağrım vardı ki benim de sadece sessiz karanlık bir odada yattım sabaha geçmişti çok şükür
uykusuzanne__ dayes soğuk suyla yıkadım ama asla geçmiyor birde gözlerime vurdu ağrısı nedense teşekkür ederim 🌺
huda1903 uykusuzanne__ migren ağrısı bu bende var ondan biliyorum geçmiş olsun ben birmtarif yapıyorum ama burda yazmam doğru olur mu bilmiyorum belki size iyi gelmez ama dün benim baş ağrımı kesti
uykusuzanne__ Eylul301023 yok ya asla bakmıyorlar 6.7 saat bekletirler sonra yalandan bir bakıyolar tamam hadi git hiç bir şeyin yok diyolar 🤯🥲
bebekdeniz Dün bende aynı dediğiniz gibiydim. Bu gün hasta oldum burun akıntısı kemik ağrısı kafamı kaldıramadım resmen. Umarım bir an önce toparlarız 🙏
uykusuzanne__ bebekdeniz ay çok geçmiş olsun sizede inşallah hemen iyi oluruz gözümü bile zor açıyorum 🤕🥲
uykusuzanne__ gizememre çok geçmiş olsun 💐 canım ben böyle baş ağrısı görmedim gözlerimi bile zor açtım
Tatlican uykusuzanne__ Allah şifa versin canım Bir bardak suya falan nas nazar duası oku üfle yüzünü o suyla yıka ve iç belki iyi gelir