miniksincabim Kızlar kaynımın düğünü olacak yeni gelin gelene kadar tek gelinim biraz şık olmak istiyorum ağır bişey arıyorum var mı elinde olan yada guvenilir sayfa site bilen?
Bebekligiller miniksincabim bende var da isterseniz resim atabilirim. Şuan abiyeyi poşetleyip baza altına yerleştirdim. Bende ablamın düğününe giymiştim
Nida_kavk miniksincabim canım bende var buraya resim atamadım gardırop hesabım yusufnida bakabilirsin
BordoHuniliAnne miniksincabim abiye değil ama abaya var çok severek aldım ama çok kilo aldığım için olmuyor 40 -46 beden uyumlu
BordoHuniliAnne BordoHuniliAnne birde böyle bir tane var istersen daha sonra bazayı kaldırıp detaylı fotoğraf atabilirim
zuhalsebu BordoHuniliAnne merhaba, öncelikle abaya dediğiniz nedir tam olarak yani bilmiyorum ben mesela bu görselde içindeki elbise ve dışındaki bir mi yoksa iç ayrı dış ayrı satılan şeyler mi nasıl oluyor? Bir de fiyat ne düşünüyorsunuz?
motherays miniksincabim dolap hesabınız varsa fatged isimli hesabimda var eltimin düğünde giydim abartı değil ama gösterişli guzel
miniksincabim motherays fiyatları ne kadar acaba abaya tercihim değil açıkçası diğerleri çarşıda renk olarak yakışır mı diye deniyecem