Beren-derin Merhabalar kızlar baston bebek arabası almak istiyorum hafif kullanımı kolay ama aynı zamanda da konforlu bi baston bebek arabası önerir misiniz çok pahalı olmayan
SeverusSnape Beren-derin tripper venüs kullanıyorum, kabin tipi. Çok memnunum size de tavsiye ederim.
Mete_moms Ysmnn bende o modelleri araştırıyorum joie nitro en olarak biraz dar geldi bana joie brisk daha geniş daha uzun süre kullanılabilir bence bide ona bakın isterseniz 😊
Ysmnn Mete_moms Evet brisk hem en olarak hemde tentesi büyük olduğu için daha güzel bizde ikisine bakmıştık ama hali hazırda travel var biraz daha uygunu olsun diyoruz bir yandan da emin olamıyoruz uzun süre kullanılır mı nitro diye
Ysmnn Deletedmom115 Az önce arkadaş da demiş bende eni dar diye düşünüyorum uzun süre kullanmak açısından sizce nasıl, birde sürüş sırasında ayakların tekerleklere çarpma gibi bir durumu var mı acaba
Deletedmom115 Ysmnn Siz söyleyince fark ettim bende 😂 Evet en olarak sanki dar ama bu bizi ve oğlumu çok rahatsız etmedi.
Mete_moms Ysmnn aynen canım bende travel kullanıyorum şuan kafası degmeye başladı brisk almayı düşünüyorum tente de önemli almışken iyisi olsun uzun süre kullanayım dedim geniş olsun dedim ama bende düşünüyorum tabi halen 😅 nitroda tente çok kısa bence
PrensesAnne_ Mete_moms eslemomss evet yakın olmuş size ama belki emzirme sürelerini yavaş yavaş kısaltabilirsiniz