Denizxx Merhabalar. 31 aylık erkek bebek. Emzik bıraktık 1 hafta oldu ama 1-2 gece kesintisiz uyurken şimdi her gece terörle uyanıyoruz. Terorist oldu. Tepiniyor saldırıyor bağırıyor çığlık atıyor. Bu durumda neler yaptınız ?? Yardım. !!!!!
Aycegul Denizxx kızımda 27 aylık bir aya yakındır geceleri uykusu esnasında anneeee anneeeee diye birden ağlamaya başlıyor eeeee kızım pişpişşşş kızım diye sesimi duyunca geri dalıyor uykuya Buda uyku terörüne giriyor mu
kdjdkd Denizxx çok zor 6 ay bununla yaşadık kendi kendine geçti çok şükür yapıcsk bir şey bulamıyorduk zamanı gelince kendi geçiyordu
Miracinannesi_ Denizxx her gece aynı saatte oluyorsa (genelde öyle olur) o uyanmadan siz uyandırın tuvalete götürün veya altini açın su vermeyi teklif edin bir şekilde kriz anı gelmeden uyandirin kriz zamanı geçtiyse geri yatırın bunu hergun yaparsanız 1-2 haftaya döngüyü kırarsınız
anne232 Denizxx Sürekli dua okudum bekledim sabrettim hiç karışmadm sadece ben buradayım annecim dedim gündüz kızdığımz da olumsuz bir şey yaşadığın da yine oluyor mümkünse yanınızda uyusun hizim böyle geçti
Denizxx Aycegul ben bu zamana kadar terör diye birşey bilmiyorum. Son 1 haftadır öğrendim. 31 aylık kendisi yeni yaşadım. Uyku eğitimi aldım uyanmıyordu bile. Mamayıda 1 yaşında kestim gece beslenmesini. Yani bilmiyorum tuhafsadım biraz
Denizxx Miracinannesi_ uyku döngüsü yani. Mantıklı ama işte artık gücüm ssabrım falan kalmayınca birşey yapmak istemiyorum uyku tatlı geliyor ama deneyeceğim daha iyi uyku için 😂😂
Miracinannesi_ Denizxx benim bebeğim 18 aylıkken öyle oldu çok araştırmistim geçici bir süreç miydi bizimkisi ya da işe mi yaradı bilmiyorum ben öyle yaptım 1 haftaya normale dönmüştü inşallah bir an önce düzelir insan o an sesini duyuramayinca yanında olduğunu hissettiremeyince daha cok üzülüyor korkusunu görüyorsun ana bisey yapamıyorsun çok zor bir durum
na_55 Denizxx gece mamasını nasıl biraktirdiniz doktorumuz bırakalım ddi ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Denizxx Miracinannesi_ evet dün 11 buçukta eşime dedim çocuğu bir dürt, oda sağolsun uyandırmış uyan hadi demiş yok demiş 😂😂 gece de uyanmadı ama sabah 6 da ağladı geri yattı 😂😂😂
Miracinannesi_ Denizxx o zaman ise yarayacak gibi duruyor ayni şekilde devam edin sabah 6 da belki sizi göremediği için aglamistir bilemiyorum ama gece terörü dediğimiz durumda ağlarken sesimizi duymuyor bizi görmüyor sabahta o şekilde agladiysa bilemiyorum canım
Denizxx na_55 belirli saatlerde uyanıyordur muhtemelen o saatlere yakın hep dürttüm bir kere. Uyku döngüsü. Çok istersede 6-5-4-3-2-1 ölçek diye azaltnıştım. Her iki yöntemi uyguladım sonra kendisi botaktı sinek geldi mamaya dedi içmedi sabahlarıda