tontonannesi 6 yaşında kızım yaklaşık 2 aydır mastürbasyon yapıyor sanırım. Sürekli koltuklara vs sürtünüyor. Geçer mi diye bekledim çok konuştum onunla ama geçmiyor psikiyatrye götürsem bir çözüm bulabilir miyim ? Çok üzülüyorum
miniminisevgilimm tontonannesi okul öncesi öğretmeniyim ve inanın tamamen gelişiminin bir parçası kızlarda erkeklere göre görülme oranı daha yüksek.. konuşmanız anlatmanız pek fayda etmez ama yaptığını gördüğünüzde hiçbir şey yokmuş gibi davranıp hemen ona görev falan verip dikkatini dağıtmanızı tavsiye ederim. Hadi kek yapalım hadi çamaşırları katlayalım bana yardım eder misin gibi.. eğer siz yapma derseniz kızar ayıplarsanız daha çok yapacaktır normal bişeymiş gibi davranın 🙏
Birdunyabircennetannesiii tontonannesi Görmezden gelin Sürekli uyarmayın Yaptığını gördüğünüzde dikkatini başka yöne çekin Asla uyarmayın sadece aaaa bak ne var burada bak ne oynayalım falan diye dikkat çekin
Usnac1995 tontonannesi Bazı çocuklar erken keşfediyor. Yani ergen erkeklerde olduğu gibi kızlarda masturbasyon yapıyor. Maalesef bunun önüne geçilmiyor diye biliyorum
210796 eylulevasilan ay bende bir biz anormal olduk saniyordum😂vallahi daha bir kac yil oncesine kadar bile kendimo terbiyesiz cocuklugu gecmis saniyordum🥲