humeyrasm 123111 bana ilk çocuğumda bi arkadaşım ben çok emzik denedim ebebeginkini kesin tutar direkt onu ver demişti hemen tuttu hiç sorunda olmadı şimdi oğluma da onu aldım hemen tuttu deneyebilirsiniz.. baby plus silikon emzik
Minel-inannesi Tutaste_ şu an 2bucuk yaşında ama en baştan beridir ara ara denemeye rağmen hiç tutmadı🤷♀️
zynpks 123111 belki de senin bebiş emzik kabul etmeyecek zorlama bence ben de en ucuzda. En pahalısına bütün emzikleri denedim yok almadı sonradan bıraktım 😂😂😂
gokcelifim 123111 kızımda ilk bir iki hafta kullandı sonra attı ne zaman versem tiksinir gibi yapıp atıyor. En iyisinden tüm emzikleri aldım denedim yok tutmuyor midesi bulanır gibi yapıyor. Emzik tutmadığı için beni emzik gibi kullanıyor bazen sakinleştiremeyince boş biberon veriyoruz onu bile emiyor emzik emmiyor🥲 bakkal emziği alcam onu deniycem
123111 gokcelifim bakkal emziğini nerden alıyoruz cnm olmAdı onuda bi deniyim bi sürü emzik denedim olmadı
birmoms 123111 bazı bebekler tutmayınca tutmuyor benimki de çok tuttu en son philips aldım içine de anne sütü sıktım sıktım tutturdum alıştı
ilay-mom 123111 bende cok ümitliydim en cok tercih edilen modellerden aldık nug avent kauçuk silikon hiçbirini tutmadı suan 10.5 aylık oyun oynuyo dişlerini kaşıyor vallahi 😂😂
gokcen_ 123111 Bak ben de emzik koleksiyonu vardı aklına gelebilecek her türlü emziği aldı.Dört ay boyunca asla hiçbir emziği almadı,sonra içlerinden bi tanesini 4.ayında emmeye başladı.(Philips avent)Ama ümidimi kaybetmeyim her gün denedim ben☺️
123111 littlebabygirl onuda deniyimm siz nasıl alıştırdınız ve bebişiniz kaç aylık benimki 2ay5günlük😁
littlebabygirl 123111 44 günlük benimki. 1 haftadır emiyo😅 uykuya geçiş zamanında kucağıma yatırdım meme istiyodu aslında ama karnı toktu emziğin üstüne sütümden sürdüm azıcık şak diye tuttu şok oldum😅😅 şu anda da sadece uykusu geldiğinde kabul ediyo ama karnı açsa asla almiyo ittiriyo