bebegim196_ Az önce kalbim çok tuhaf bir şekilde çarpıyordu böyle boğazıma kadar sanki ağzımdan çıkacakmis gibi nefes almakta zorlandim oldugum yerde dona kaldım kendime gelemedim bı 20 saniye falan sonrasinda hemen rahat nefes aldım ve basım döndü
Snp57asel bebegim196_ çok geçmiş olsun canım istersen Bi kardiyoloji ye görün inşallah Bi daha yaşamazsın
bebegim196_ Snp57asel valla bu oldu iki gebeykende birdefa böyle olmuştum ama bu kadar değil nefesim bu kadar kesilmemisti gebeyken
bebegim196_ busbus59 evet çok düşünüyorum bseyleri özelikle bugün çok stres yaptım içime attım sinirlendim ama dile getirmedim
busbus59 bebegim196_ muhtemelen o patlak verdi. Endişe edilecek birşey yok sakin kalmaya çalış zamanında bende çok sık oluyordu strese bağlı bir çarpıntı anksiyete veya panik atak durumu
Snp57asel bebegim196_ anladım en iyisi muayene olun bence ne olur ne olmaz sağlık bu ihmal etmemek gerekir
ayseealyaa busbus59 ay aynı durum var yemınle pgun bırsey oluyor kotu bırsey sınırlendıgım bıraey aksamında kalp carpıntısından. Nefes alamıyordum tansıyonum 140/200 du gece bı anda oldu acıle gıttım hemen ama gıdene kdar duzeldım hemen baktılar kan felan hıc bıraey cıkmadı ama ınsna tedırgıj oluyor tabı smdıde aynı gece yatarken nefes alamıyormusum hıssıyati var boşe