gizematadeniz 16temmuzannesi konudan bağımsız ben yeni mama kullanmaya basladim doktor hipp aldirtti ama çözünmüyor sanki suda. Sizinki de oyle mi?
leyoz 16temmuzannesi ewet kullanıyorum suda bazen çözülmüyo iyice çalkala gaz da yapmadı suan bizde 6-12 kullanıyoruz çom memnunız
gizematadeniz pimpiriklianne43 suda çözünmüyor sanki. Ben yeni basladim mama kullanmaya ama kasikla bile karistiriyorum hala parca kaliyo. Sizin de oyle mi?
pimpiriklianne43 gizematadeniz evet canim 1 numaranın öyle bi sorunu var ama 2 numarası öyle değil bende 1 numarayı kaşıkla karistirdigim halde suda çözülmüyor du ama 2 numara hemen eriyor onu karistirmiyorum bile kasikla
gizematadeniz 16temmuzannesi ben de calkaladim ama sanki bir iki topcuk illa kalıyor ne kadar karistirsam da
pimpiriklianne43 gizematadeniz öylemi ben iki numarada hiç topak görmedim 1 numara sürekli olurdu ama 2 numara hiç olmadi
gizematadeniz pimpiriklianne43 evet ya kasikla da karıştırsam topak oluyo. Biberona koyup biberonu asagi yukari iyice calkaliyorum. O zaman topak olmuyo ama köpük oluyo gaz yapar diyolar