Nlyy Merhaba anneler 34. Haftada doğum yaptım bebeğim 20 gün küvözde kaldı bu sıcaklardan dolayı iki gündür nasıl giydireceğimi bilmiyorum ev çok sıcak oda 30 dereceyi bulabiliyor, sizler nasıl giydiriyorsunuz yeni doğan bebişlerinizi
hemshireanne Nlyy 30 derece çok sıcak tek kat giydirin yeter o bile fazla aslında ama hiçbirşey giydirmedende olmaz
annekadin21 Nlyy benmde 34.haftada dogdu. 21 gün kaldı. 21 mayısta dogurdum geçen sene. Eve 10 haziranda gelmişti. Eve geldiğinden beri hep zibin giydirdim. Kovezde çıplaktı sıcakta. Oyle dusun. Eylüle kdr zibin giydi
organikirmik Nlyy hapşırmasının üşümesiyle alakası yok öncelikle. Denk gelmiştir, burnu alışıyor dış ortama. Odayı serinletme şansınız yoksa tek kat zıbın + içiniz rahat etsin diye bi de çorap yeter
Hry-ayhn26 Zıbın kiydirip altına ince bı tayt gibi bişey giydirebilirsiniz yada sadece zıbın temmuzda doğum yaptım oğlum şuan 1.5 yaşında ilk doğdu zaman hep zibinla durdu evde dışarı çıkarken de zıbın alt
Nurci Nlyy günaydın benimde oğlum geçen yıl temmuz da 34.haftafa doğdu 3 gün küvözde kaldı benim bildiğim prematüre bebeklerin zamanında doğan bebeklere göre kıyafetinde dikkat edilmesi gerekiyor çünkü anne karnındaki zamanını tamamlamadığı için üşüyebiliypr ben temmuz olmasına rağmen ilk 1 hafta zıbın ve alt üst takım olarak giydirdim bence bir dontorıunaza sorun bu durumu
Nlyy Nurci sorduğumda zıbın ve alt üst takım şeklinde giydirin dedi doktorumuz bize, ptesi kontrolümüz var tekrar soracağım
artikbiranneyim Nlyy benzer şeyler yaşamışız ağustos sıcağında erken doğan bebeğime sadece zıbın giydiriyordum ya da sadece beziyle bırakıyordum
msr33 Bizde çok sıcak bir memlekette yaşıyoruz ve doktorum kesinlikle çocuğa sadece zıbın giydir demişti ilk doğduğunda temmuz doğumlu benimki de . Hapşurması refleksmiş benim sıpamda çok hapşururdu hastalık değil korkmayın☺️
thara Nlyy eve iklimlendirme yapma imkanınız yoksa eğer ince tek kat kolsuz zıbın giydirmek mantıklı. Çok fazla yerinden hareket ettirmeden terletmeden günü bitirmesine yardım edebilirsiniz.
Nlyy thara klima ya da hava temizleyici soğutucusuyla odağı sabitlemeye çalışıyorum ama yine sıcak oluyor, evim üst kat güneş hep içerde