dilarakrt Kızlar koltuk örtüsü perde nevresimler yastık yüzleri nezamandan nezamana yıkıyorsunuz evi nezaman silersiniz hergun halı kaldırıp silermisiniz tuvalet banyo kaç günde yıkanır mutfak dolabları buzdolabı kaç günde bir yaparsınız bana duzeninizi anlatırmısınız biraz
organikirmik dilarakrt taşınmadan taşınmaya dkgkf durduk yere hiç perde yıkamadım ben gerek görmedim. Her gün süpürürüm ama her gün silmem, onu en azından 2 günde 1 şeklinde ayarlamak istiyorum. Ama genel olarak temiz ve tertipli bi insan değilim, sleepy ile siliyorum dolapları falan 🥹
filizkumsal dilarakrt yaz kış temzlklernde yıkıyorum perdelrmi tuvalet bnyo hergün silme işi bi var bi yok hergün süpürürüm ama tozda bi var bi yok iki bebegm var küçük onlrdan buldugum zamnlrda bazen tuvalet banyoyu aksam temzlerm uyuduklrnda
duhalinamom dilarakrt her ay perdeleri yıkarım evim çok toz oluyor yollar çok bozuk olduğu için hergün silip süpürüyorum bebeğim var hep yerlerde halıları kldırmıyırum ama her gün nevresim de iki gün de bir mutlaka değişiyorum o yüzden kirli sepetim hiç boş kalmıyor😂
ellerimtombik1 organikirmik şey bu ben ben de taşınmadan taşınmaya ama ben 2 senede bir falan taşınırım hatta pazartesi de taşınıyorum bir sene olmadı 😅
organikirmik dilarakrt sürekli taşınmıyorum 🤷🏿♀️ 1 kere taşındık o zaman yıkandı işte o anlamda diyorum
organikirmik dilarakrt 1.5 sene oldu. Ondan önce aynı evde 2 seneden fazla yaşadık sadece mutfak perdesini yıkadım
ecekrk dilarakrt perde ne zaman toz kokarsa o zaman yıkarım tozlar birikir perdede öyle çok bekletilmez yanı 1 ayda olabilir 1 yılda evinden evine değişir
Doga_sever duhalinamom yastik kilifilarini anlarimda yorgan iki gunde neden yikanmaya ihtiyaci olsunki, bu su israfina giriyor.
aselliyam23 dilarakrt senede 2 yada 3 kez yıkarım perdeleri kirlilik durumuna göre değişir ayda bir falan yıkanırsa çok çabuk yıpranır zaten kışın camlarda açılmadığı için fazla kirlenmez zaten ama yazın ekstra dikkat ederim
duruistwo dilarakrt Perdeleri tozlandığını hissedince yıkıyorum 3,4 ayda bir sanırım Nevresim haftada 3,4 Süpürme her gün silme 2 gün Banyo,mutfak haftada 1 Ne için sordunuz merak ettim
duhalinamom dilarakrt koltuk örtülerini de 10 günde bir yıkarım buz dolabımı aylık alışveriş ypıyoruz baştan aşağı temizler silerim yerleştirip kullanırım birşey dökülürse hmn siliyorum içinde ki düzeni de gözüme karışık gelırse hmn dzeltirim bu şekilde aylık temizliyorum derinlemesine içini düzenli tuttuğum için çokta kırlenmiyo
merveipkknn Bebekten once mi sonra mi😅 firsat buldukca, temizlige yardim aldikca, bebege bakacak birini buldukca 🫠 zaman versem yalan olur ama haftalik sil supur tuvalet temizligi yapiyorum atlamadan gerisi zor
Duyulurum organikirmik peki yıkanınca temiz geliyor mu göze? Ben de perdeleri yıkamayı hep ertelerim kışın peteklerden is oluyor perdeler. Yıkayınca eşim sen bir sey yapmışsın bu evde bir değişlik var diyor 😅😅
bilgekagan dilarakrt perdeleri 6 ayda bi yaz gecisi biz kis geçisinde yikarim nevresimleri duruma gore bazen 1 hafta bazen 2 haftada degstirirm evi 3 gunde bi süpürürum dökülen yerleri bölgesel dikey supurge ile alirim ama dolp yüzlerini genelde elimde sureklu bwz olur bi kivratirim mhtfagi digerlerini nadir silerim
Nurci dilarakrt 2-3 ayda bir koltuk kılıfları ve perdeleri yıkıyorum haftada 1 bütün halıları kaldırıp dip köşe süpürüp siliyorum diğer günler küçük süpürmeler oluyor tuvaleti ve lavaboları da günlük yıkarım