birbeyazoglanbirkarakiz kedilipicama bana gün vermişti şu gün gel demişti gelmeden de beta için kan ver sonucunu getir demişti adetli değildim bu arada takılırken.
AlinRabia birbeyazoglanbirkarakiz bnmde o sekılde takıldı adetlı degıldım ocakta taktırdım eylulde kontrolum var ılk kontrolde yerlesmıs dedı 6 ay sonra tekrar gel dedı sonrasında senede bır kontrol yaptırman yeterlı dedı gayet memnunum
birbeyazoglanbirkarakiz AlinRabia Bende memnundum ama bende yan etki yaptı mecbur çıkarttırdım çok üzgünüm
eseyes kedilipicama bi ay önce taktırdım taktırdıktan sonra kanamam bitince iliskiye girdik ekstra bi korunma yapmadan yeni regl olmusum 🥳
50krsvertirreekk Kızlar bişey danışmak istiyorum bu 1 aylık 3 aylık korunma iğnelerini reçetesiz mi alıyoruz yoksa kadın doğumcu mu yazıyor beni aydınlatabilir misiniz?🥰
kedilipicama 50krsvertirreekk ben ebeye sormuştum ignenin adını yazdı wp den eczane alıp gittim saglık ocagına iğne yaptı ve eve gittim
50krsvertirreekk kedilipicama ay Allah razı olsun sizden bende bi danışayım kendisine gerçekten koruyor mu peki
kedilipicama 50krsvertirreekk 6 ay kulladm 3 aylık 2 kez koruyır ama kilo alımı yaptı bnde adet 2 kez gördüm sadece
kedilipicama 50krsvertirreekk 😀haliyle böyle olunca bırakmaya karar verdim yoksa nice 10 lara olcak gibiydi 😀 bu arada dıgru düzgün hiç bişey yemiyorum hele ki gündüz hiç bir şey yemiyorum buna rağmen kilo alıyorum
kedilipicama 50krsvertirreekk bencede😁 ben hiç aratıröadan yapmıştım arastırınca kullananların çoğu bnm gibi olmuş zaten