Omurbebek Benimle 14 günlük chole ting yapack olan var mı? Ben diyet yaparak bi hafta da göbekten 3 cm inceldim ve 3 kilo verdim. Şimdi hem diyet hemde 14 günlük chole ting programını uygulayacam. 27 Haziran 1.Gün tamamlandı ✔️
cnhavva Omurbebek ben hamilelikten once baslamistim ona ama cok agir programi yarida kaliyodum hep cok kilolu olmamama ragmen hamlamisiz heralde suan bebegim 2 aylik bende spor diyet dusunuyorum ama emzirdigim icin diyet yapamam heralde spor da ne kadar olursa
canan6668 Omurbebek bznde bit Ara yapmayı denedim ama 3 çocukla zor geldi kizlarim büyük gene de ama bilmiyorum spor yapacağım zaman hep bisey çıktı
bendenbirtanedahayok Omurbebek ay bende başlamıştımda regl olunca bölündü tekrar başlamak istiyorum ama şimdi değil yine regl olucam😂
cnhavva Omurbebek yorulunca hareketleri de tam yapamiyorum bu sefer eve bisiklet almistik biz o ara onu kullaniyodum bide bi kaç hareket belirlemistim onları yapıyodum belki ileri seviye olarak ona gecebilirim
Omurbebek cnhavva ben başladım ama eğer yarına kadar ağrılarım devam ederse bırakırım leslie tek yaparım.
Omurbebek canan6668 bugün birinci günü yaptım aşırı yoruldum ve terledim hiç böyle terlediğimi hatırlamıyorum. Zor olacak her hareketini yapamıyorum ama yinede pes etmeyecem yapabildiğim kadar yapacam.
Omurbebek Aliyekyz videoyu izliyorum videodaki bayanın yaptiği şekilde yapıyorum. Aralıksız durmadan yaparsan 45 dk falan sürer. Birazda size bağlı kalan dk süreceği. Çünkü çok yoğun videolar oluyor. Dinlenerek yaparsan daha uzun bi zamana ihtiyacın olabilir. Ben hepsini bir defa da yapamadım.
cennetkusum16 Omurbebek 1 kere yapayım dedim aşırı ağir hareketleri yapamadım. Yapabilene helal olsun