2prensesimvarcanim duruistwo Atom yedirebilirsin Atomdan kastınız ne acaba internette satılan kids atom var öle birşey mi yada jendi tarifiniz mi var
yagizemir44 2prensesimvarcanim instagramda hastalanmayancocuk sayfasında bulabilirsiniz çiğ kurruyemislerle tahinle yapılan bir karışım
yagizemir44 irem12 evet 1 ayda 2 3 cm uzattı şu aralar devamlı veremediğim için durdu boy uzaması ama geri başlayacağım
zenginoldum Nurumm12 üff hemde nasil . Icjndeki kasigiyla aksam yatmadan once verirdim ccouga. Ama eczanede aldiginda kapidan cikmadan eczacinin gozu onunde kapagini aç şurubun. Çunku cogu patlıyormuş icindeki asitten dolayi.
Nurumm12 zenginoldum hemen etki gösteriyor mu ürün yoksa zamanla o faydasını gördünüz , aynen onu duymuştum eczanede açtırırım
zenginoldum Nurumm12 hemen etkisini gosterdi. Portakal tadi vardi ben aldigimda . Ben 5 sene once kullandirdim cocuga . Simdi tadi nasil acaba
sadeceannem Arkadaşlar atom diye karışım var herkes çok faydasını görüyor. İsterseniz sayfayı paylaşabilirim boy ve kiloda artış yaşayan çok kişi var