Bebeğim 4 ay 9 günlük. Hemen hemen iki buçuk ay gündüz uykusu sıfırdı. Ama abartısız sıfır hiç mi hiç uyumuyordu. O ara alerjisi çıktı sadece mama ile besleniyordu en son evolvia Rp1 geçtik şikayetleri azaldı bitti hatta her şey normal bir bebek gibi oldu. Tabii bu düzelme annemlerin yanında İstanbul’da oldu oraya gidince evolvia başladık o yüzden orası mı iyi geldi mama mı iyi geldi de düzeldi bilmiyorum. Beş hafta İstanbul’da kaldım bebekle orada gündüz iki üç uyku yapıyordu huzurluydu gece de sadece bir defa mamaya kalkıyordu hatta bazen kalkmiyordu ben kaldırıp yediriyorum. 3 ay 20 günlükken evimize döndük aynı gün uykusuzluk tekrar başladı. Gece uykusu da bitti hatta5 6 kez kalkmaya başladı beşiğini pispislayinca uyuyor gece. Gündüz gün boyu sallasam bana mısın demiyor uyumuyor. Uykusuzluktan perişan gözler kızarık huysuz ovusturuyo gözlerini ama yok asla uyumuyor asla. Ne yapacağım bilmiyorum bu atak mı diş mi yoksa ben yine yalnız kaldım ondan bizden etkilenip mi uyumuyor anlamıyorum tek bildiğim artık kafayı yiyeceğim. Delireceğim. Sadece içimi dökmek istedim okuyan hakkını helal etsin.