bestbaby2025 Merhaba hanımlar Oglum 3 aylik urolojiye sunnet icin goturdum pipisi gomulu sunnetten sonra iyi bakilmazsa yapisabilir dedi sonradan duzeliyor mu sunnet icin uygun zaman ne zaman lutfen yanitlayin
berk58 bestbaby2025 bizimki 4 aylıkken sünnet oldu sünnetten sonra gömüldü bende çok takıyorum kafama ama büyüdükçe düzeliyormuş
nursnmh bestbaby2025 2 aylikken yaptirdim suan 10 aylik hala gömülü normal dedi dr büyüdükçe oda değişir dedi ayni şekilde akrabalarimda var büyüyünce düzelmiş
bestbaby2025 Miracinannesi_ oyle mi diyorsunuz bende arastirdim birsuru sey var yani yaptirmak mi iyi beklemek mi emin olmadim tecrube edeninler varsa diye yorum bekliyorum
Miracinannesi_ bestbaby2025 yapay zekaya sordum en uygun zaman yenidogan dönemi ve 6 yaştan sonrasıymis. Yenidogan bebeklerde yağ dokusu fazla oldugu icin daha sık rastlaniyormus. Eğer kilolu bir bebekse sonraki dönemde de görülebilirmis benim ki kilolu olduğu için bende bundan korkup yaptirmadim 2 yasinda şuan ama 6 aylıkken yaptirsaydim keşke diyorum
berk58 bestbaby2025 Yoo öyle bişey demedi erken yapılmasının tek avantajı daha çabuk iyileşmesi ve bebeğin travma yaşamaması
mertseda bestbaby2025 bende yaptırdın 6 aylıkken evet gömülü ama her bezini değiştirdiğinde sürekli pipisini çıkartıyorum yaşı ilerledikçe kendiliğinden yağ dokusu zaten azalıyor kasıklarımda yağ oranı bende korkmuştum ana iyikide yaptirmistim
marinko mertseda sizde de biraz yapışıklık oldu mu? Biz 4. Ayda yaptırdık hep geri cektim pipisini ama biraz yapıştı hem sünnet doktorumuz hem de cocuk doktorumuz sıkıntı yok dedi. Suan 2 yasında Cok kilolu bi cocuk da değil ama hala içine gömük
TospikEmirr bestbaby2025 ben 3 aylık yaptırdım gömülüydü sürekli ve doktor hiçbir şey demedi sünnet ettik hemen yapıştı 10 aylık oldu şimdi 3 4 defadır açtırıyoruz yine yapışıyor şimdiki aklım olsa asla o zaman sünnet etmezdim
bestbaby2025 TospikEmirr tesekkurler canim bende ertelemeyi dusunuyorum artik bebegim kilolu degil zamanla orasida zayiflayinca oyle yaptiricam simdi cocuga eziyet etmenin anlami yok