sincapailesi 1 aydır başımdan müsibet eksik olmuyor bide bu çıktı uzun zamandır var aslında ama artık iyice rahatsız etmeye başladı, yaşayıp çözüm bulan var mı
mucizemveannesii sincapailesi Bızım buralarda çeken kadınlar var yoksa da kola sısesıne su doldur gobegının üstüne koy ayaklarını kendine doğru çek bıraz sıseyı bastır rahatlıyorsun bn öyle yapıyorum allahım dusunce mıde ağrısı yaşıyorum afedersınız ıshal mahvedıyo sıseyı koyunca Sankı su doluyo gıbı karnımdan ses gelıyo ama nasıl rahatlıyorum
sincapailesi brvnkr genel cerrahi ve gastroenteroloji dediler bende gidicem ya bende sanırum bundan zayıflıyorum dahiliye ye gittim hiç bişey yok
mucizemveannesii brvnkr yok anlamıyor doktorlar farklı bıseyler söylüyorlar ama çeken neneler var cekınce rahatlıyorsun
mucizemveannesii sincapailesi tam yerıne gelemdıgı ıcın öyle cnm koltugun üstüne çık ellerıne kulaklarına koy ayaklarını bırlestr koltuktan zıpla yere belkı saçma gelır ama çeken teyzeler böyle yaptrıyor en son
brvnkr mucizemveannesii evet Bende kadınların yanına gıttım çok düşmüş dediler yapıyorlar gene düşüyor bu sefer genel cerraha aldım bıktım çunku. Karnım gurulduyor süreklı dogumda çok zorlanmıştım ondan oldu
ben941_ Bhr14 merhaba göbeğim düşmüş çok ağrım var size zahmet olmasa duayı biliyor musunuz ve nasıl yapıldığını söylerseniz çok sevinirim
Bhr14 Birde benim kızım küçük düşüyor ben direk anlıyorum karnı şimşiiş sevdiği şeyleri yemiyor iğreniyor gibi birde asıro huysuz karnım ağrıyor dyor.